Pre- en postnatale kinesitherapie voor optimale ondersteuning

Voor sommigen is een zwangerschap een zalige periode, voor andere iets minder. Er kunnen zich namelijk heel wat ongemakken en kwalen voordoen die ervoor zorgen dat u, naarmate de bevalling nadert, zich niet meer zo goed voelt. Pre- en postnatale kinesitherapie in Brasschaat van Kinesiste Noëlle-Marie de Groot helpen uw lichaam zo lang mogelijk in vorm te blijven en achteraf snel terug in vorm te komen.

Prenatale kiné

  • Bestaat uit een aantal infosessies over de zwangerschap en bevalling. 
  • Vrouwen die tijdens de zwangerschap last krijgen van lage rugpijn (omwille van toenemende gewicht) en bekkenpijn of bekkeninstabiliteit, kunnen bij kinesiste Noëlle de Groot terecht voor oefeningen om die klachten te verminderen. Deze vrouwen worden meestal opgevolgd tot bijna aan de bevalling. Afhankelijk van het type klacht en de aantal voorgeschreven sessies.

Postnatale kiné

  • Na de bevalling is het belangrijk dat de jonge moeders kiné krijgen om de bekkenbodemspieren terug te verstevigen, alsook de buikspieren
  • Postnatale kiné bestaat voornamelijk uit oefentherapie.

Contact

Wenst u meer informatie over de postnatale of prenatale kinesitherapie die wij geven te Brasschaat? Bel of mail dan meteen!

Contacteer mij!03 500 09 22